• Nederland
language
Nederlands

16-jarige ruin Fries x KWPN

Advertentie informatie

  • Deze advertentie is verlopen
  • Deze advertentie zal worden verwijderd op 11 Jan als deze niet wordt verlengd

Geplaatst door nvdd

Beschrijving

Jorrit is een 16-jarige ruin. Zijn vader is een Fries en zijn moeder KWPN. Wij kennen Jorrit al vanaf veulen en hij is vanaf zijn 4e jaar bij ons. Wij hebben aangespannen met hem gereden en hij heeft ook de basis gehad van de klassieke dressuur, zowel in grondwerk als onder het zadel.

Jorrit gaat goed aangespannen. Hij is verkeersmak en heel werkwillig in de koets. Onder het zadel is Jorrit braaf, maar niet sloom of saai. Ook al heb je weken niet gereden, je stapt er zo weer op. Alleen buiten rijden is niet zo'n succes, hij maakt zich dan erg druk. Als er andere paarden meegaan of een bekende op de fiets dan gaat het beter. 

Jorrit is een paard met karakter. Hij is ontzettend lief en braaf als hij vertrouwen in je heeft, maar hij heeft veel tijd nodig om te wennen aan een nieuwe plek en aan nieuwe mensen. In het begin zal je daarom veel geduld moeten hebben om zijn vertrouwen te winnen. Als dat eenmaal gelukt is, heb je een heerlijk paard.
Wij hebben voor Jorrit nog nooit de dierenarts hoeven laten komen, behalve dan voor zijn inentingen. De hoefsmid komt regelmatig. Op dit moment staat hij niet op ijzers, maar hij kan prima beslagen worden. Jorrit is gechipt en heeft een paspoort.

Eigenschappen

Type
Recreatie paard
Leeftijd
>15
Niveau
B
Geslacht
Ruin
Kleur
Zwart
Stokmaat
1.63m - 1.65m

Geef een reactie

 

Email inhoud

Beste nvdd,

Mijn naam is en ik reageer op uw advertentie met titel: 16-jarige ruin Fries x KWPN

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer
Mollie (iDEAL)